skip to Main Content

Kurset er for dig, der vil noget andet og mere med dit liv

Vil du skabe det liv, du drømmer om?
Er du villig til at se dybt ind i dit liv og dig selv?
Vil du noget nyt og ændre dig selv og din livsførelse?

Er kurset noget for dig?

Intentionen

Intentionen med kurset er at du får kraft/energi/overskud og realiserer dine drømme for dit liv. Derfor vil vi afdække drømme og visioner på kurset, så du kan vælge og gå din vej til det liv, du elsker.

Vi stræber efter forandringer ved små daglige skridt over tid, samt øget bevisthed og indsigter.

Dine skridt på krigerens vej er viljes handlinger, der både gør dig mere viljes-stærk og bringer dig tættere på dine mål.

‘Kend dig selv’ – en helt central nøgle til at mestre sig selv og sit liv. Vi vil løbende arbejde med at få ‘tegnet det personlige landkort’, med de forskellige landskaber der er i et menneskes liv.

Personlig erfaring er det helt centrale, det er dit møde med dig selv, omverden og Kraften/Spirit/Altet.

I løbet af aftenerne vil vi berøre centrale læredomme på vejen. Dette vil være Mindset og Kriger-ånd, rekapitulation (gen-se og slippe livs-historier), Døden som rådgiver, ‘fængslet’, energi-kroppen, drømme, nagual og tonal (Det ubeskrivelige og det beskrivelige) og meget mere.

Er virkeligheden mere end materialistisk naturvidenskab?

Kan du være åbne for at der er mere mellem Himmel og Jord?
Vi vil undersøge og udforske to andre virkelighedsparadigmer end det folk kalder ‘den virkelige verden’, som for de fleste er defineret af videnskablige eller religiøse dogmer. Dette vil vi gøre gennem samtale, reflektioner og personlige erfaringer, såvel som brug af Drømme.

Verden er meget mere fantastisk end den grå hverdag og man behøver ikke ayahuasca, MDMA eller svampe for at opleve det. Der er andre veje som fx meditation, drømme, trance-tilstande og ikke mindst et åbent sind. Det afgørende er at mestre sindstilstandene, og det vil vi træne dagligt.

Krigerens største fjende er selvhøjtidlighed, som gør dig stiv og selvretfærdig, – af det mindste kan man blive flov, sur, såret eller irritabel. Krigeren stræber efter FRIHED og det er at være fleksible nok til at bevare roen i hvilken som helst situation, samt at have det sjovt, mens han nyder det under, som Livet er.

Som mennesker er vi konstant optaget af at dømme alt i godt og dårligt: det kan jeg lide, det der er skidt, der er coolt, det er fucked… ect.
Den indre dialog, i vores hoved, fastlåser os i roller og mønstre, der fastholder os i ‘rotteræset’ og på tilskuerpladsen i vores eget liv. Den indre dialog fastholder også en bestemt oplevelse af virkeligheden… ‘den grå hverdag’ – Derfor er indre stilhed (meditation) en central praksis på kurset, så vi kan lære at lukke munden på den indre kommentator.

For krigeren handler det om at finde den vej, der har hans Hjerte. At skabe det liv der giver en mest glæde og tilfredshed. Derfor laves strategier og rutiner, der bliver vejen til at realisere de mål, man brænder efter i sit indre.

Krigerens Vej er baseret på Sebastian‘s erfaringer med og studie gennem 30 år af nagualisme (C. Castaneda, A Torres og S. Magana), shamanisme (J. Horwicz og C. Luttichau) , zen (Shodo Harada Roshi), kognitiv psykologi, filosofisk reflektion, coaching (Landmark Education), samt pædagogik, Kaizen, rollespil og stof fra forskellige andre kilder, metoder og traditioner.

Jeg husker klart den varme og gode energi vi havde sammen på kurset, samt følelsen af at være i gang med livets formål. At finde ind til det som er inderst i vores væsen er en fornøjelse, selv når vi møder udfordring.

– Bue Olmutz Bruun, Selvstændig

I have now delved deeper into my own heart and mind and the world around me after finishing this course. This course has given me discipline, courage and compassion for the self and the world. Combining shamanic and zen knowledge, it has made me open my mind to the possibilities of what I can achieve through slow simple steps with the help of encouragement from my peers (team). This group effort makes the experience stronger and more effective. I’m looking forward to joining Sebastian again on another course!

– Richard Farrell, Composer and Musician

Back To Top