skip to Main Content

Jeg hedder Sebastian og Komyo (dharma navn).

I ’94 siden mødte jeg første gang zen-mester Shodo Harada Roshi onedropzen og jeg har siden været hans elev. Træning fra talrige intenses ugelange retreats og meditationspraksis har været godt for indre stilhed, at være med sit sind og krop, nærvær (mindfulness), såvel som studier i zen historier og tekster.

Igennem 25+ år har jeg praktiseret hardcore (kultur-fri) shamanisme, der er baseret på trommerejser og personlig kontakt med usynlige venner, spirits, hjælpe-ånder og lærere i ‘den anden virkelighed’. Jeg har taget kurser hos Jonathan Howitz og Annette Høst Scandinavian Center for Shamanic Studies og Chris Lüttichau Northerndrum. Dette har lært mig shamanistiske metoder, der relaterer til healing, at finde sin Vej og forbindelse med Naturen (energier og ånder). Gennem årene har jeg fået en dyb forbindelse med Naturen, til ‘den anden virkelighed’ og usynlige venner (spirits).

Gennem de seneste 10 år har jeg udforsket og praktiseret nagualism, både på egen hånd og sammen med grupper af dedikerede Krigere og Seere.
I ‘jægerens klub’ er er faldet utrolig grove og hårde ord i udforskningen af ens selvhøjtidlighed. Med direkte tale er mit ‘shit’ blevet kaldet op i hoved på mig. Ubehagelig øjenåbner til at se, hvad man er og hvor ens ‘knapper’ sidder. Jæger jager sig selv, det han behøver i livet, kraft og viden. Med de andre jægere havde jeg en rejse over 6 år, hvor vi kom dybt med at være ærlige omkring det vi havde gang i, tog sygt godt pis på hinanden, undersøgte emner og inspirerede hinanden til træning.

Drømme har været medie for udvikling af den anden opmærksomhed (nagual siden) og for lucide Drømme og nogle af de muligheder, der er i ‘at Drømme’. Der har været mange nætter med forunderlige og skræmmende rejser i Drømme med både ‘fellow Dreamers’ og energetiske væsner af forskellige slags. Dette har givet mig indsigt i Kunsten at Drømme, hvad man kunne kalder den side af vejen eller vejen om natten under Månen.

I 2015 mødte jeg første gang Sergio Magana, han er oplært i gamle Toltec traditioner på den gamle dags måde. Det er viden, der er gået mund til mund i århunderede. Den Tolteciske viden han underviser i og skriver om, er kraftfuld og autentisk, kan jeg sige af erfaring!

Igennem 7 år deltog jeg ugentligt i Landmark‘s kurser, enten som deltager, medarrangør eller coach. Herfra har jeg fået mange erfaringer om, hvorledes vi fungerer som mennesker, dyb oprydning i vores historier, hvorledes man skaber gode relationer og realiserer projekter. Jeg blevet trænet i coaching over flere gange og har haft mange timers praksis.

I 1999 grundlage jeg ‘Inpersona – Københavns Rollespils Teater’ og har gennem 12 år været leder af det. Her har undervisningen primært af børn og unge, været fokuseret på at træde ud af dagligdags roller og gennem improvisation, skuespilsteknikker og fysisk udfoldelse, at give intense og udfordrende oplevelser til deltagerne. Der har naturligvis også været utallige arrangementer, ture og events i forbindelse med foreningslivet.

Torden-elverne er navnet på det børne hold som jeg underviser hver anden søndag. facebook side

Disse forskellige ‘skoler’ har åbnet mig for at se en anden side af det at være menneske og har været en bærende inspiration til at disciplinere mig selv og se ærligt på min egen selvhøjtidlighed og de livshistorier, der ligger til grund for konceptet: ‘Hvem jeg er’. Samt at finde det, der bringer mig glæde og tilfredshed, min Vej med Hjerte.

I mit værktøjskasse er der endvidere astrologi, tarotlæsning, urtekendskab, noget viden og erfaring med Wicca (vestlig hekse tradition), Taoisme, Chi Qung og Tai Chi Chuan.

På min rejse gennem livet har jeg været igennem en udfordrende barndom, posttraumatisk stress, depression, stress og en alvorlig ulykke. Dette har kaldt på flere forløb med krop-psyko-terapi, genoptræning og psykologsamtaler, hvilket har givet mig styrke, tro på forvandling og indsigter i helbredelses-forløb.

Privat er jeg gift og er far til 5 fantastiske børn.

Back To Top